BSON-ers in de prijzen op NJK 2017

In het weekend van 10/11 juni 2017 vonden in Tilburg de Nederlandse jeugdkampioenschappen 2017 plaats. Ook een aantal BSON-spelers maakte hun opwachting in het zeer sterke deelnemersveld.

In de U13-klasse was Jonathan de meest succesvolle speler. In het enkelspel haalde hij de halve finale om daar te verliezen van de latere toernooiwinnaar. In het dubbelspel behaalde hij met Rens Lagrouw de finale waar ze met 21-13 en 21-16 van Jasper en Noah Haase wonnen. Goud dus voor Jonathan en zilver voor Jasper! In het mixdubbelspel behaalde Jonathan en passant ook nog de halve finale samen met Chloe Li.

In de U15-klasse behaalde Nienke met Kelly van Buiten knap de halve finale waarin werd verloren van de latere toernooiwinnaars. Ook Amanda en Jesse behaalden in het mixdubbel een mooie prestatie door de halve finale te halen, maar daarin werd helaas kansloos verloren van opnieuw de latere toernooiwinnaars.

Naast de al genoemde BSON-spelers kwamen ook Maurice, Lisa, Mels en Jessica in actie bij diverse onderdelen van het toernooi. Pittige wedstrijden gespeeld en veel wedstrijdervaring opgedaan, maar helaas niet in de prijzen kunnen vallen. Dan weet iedereen waar hij/zij volgend jaar voor moet gaan trainen!

Dit seizoen 2016/2017 zit er nu definitief op. Hoewel een aantal van jullie de komende weken nog wel doortrainen wensen we iedereen alvast een fijne zomervakantie !

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s