Sterke seizoensopening Maurice, Amanda, Lisa (O) en Aija in Gorredijk

Afgelopen weekend werd in Friesland het 19e SportVen Master 2017 gespeeld, een sterk bezet openingstoernooi van het nieuwe seizoen 2017-2018. Ook vanuit de BSON deden een aantal spelers mee en de resultaten waren uitstekend!

In categorie 4 speelde Maurice een ijzersterk enkelspel-toernooi, met zeer spannende wedstrijden en uiteindelijk een dikverdiende titel door in de finale met 21-15 23-21 te winnen.

Die sterke vorm name Maurice ook mee naar de mixdubbel (cat,4) waar hij samen met een goed spelende Amanda de finale haalde.

Aija, sinds enkele maanden in de trainingsgroep van John en zus van Ieva, liet in het enkelspel (cat. 4) zien dat ze met de dag sterker wordt. De winst in de finale in straight games was dik verdiend.

Tenslotte was het Lisa Olde Meule die na veel blessureleed in het dubbelspel (cat.4) liet zien weer helemaal op de weg terug te zijn. Met partner Michelle (D) werden pittige wedstrijden afgewerkt, maar telkens stonden ze aan het einde aan de goede kant van de score. De winst in de finale na 21-13 in de 3e game maakte de succesvolle dag voor de BSON compleet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s