BSON-spelers laten zich zien bij toernooien in Amersfoort en Hengelo

Afgelopen weekend (21/22 oktober 2017) waren veel spelers van onze badmintonschool actief bij toernooien in Amersfoort en Hengelo.

Jesse en Esmeralda speelden het Junior Master toernooi in Amersfoort. In het enkelspel U17 verloor Jesse nipt met 21-23 en 20-22 een poulewedstrijd, waardoor hij strandde. Daar waar het dubbelspel niet zo goed ging, was het mixdubbelspel U17 met Imke Klopstra wel zeer succesvol. Pas in de finale werd in 3 games verloren, dus werd het een hele knappe 2e plaats. Esmeralda kwam in het dubbelspel U13 niet verder dan 2 verloren poulewedstrijden, maar maakte dat in haar enkelspel U11helemaal goed. Met overtuiging werd de finale met 21-14 21-10 gewonnen.

Bij het Gerrit Bos open seniorentoernooi in Hengelo op zaterdag 21 oktober won Nienke zonder gameverlies de klasse DE-4. Ook Mees won knap het enkelspel, maar dan in de HE-7 klasse. Jonathan (HD-7), Romy (DD-4) en Mels (HD-9) behaalden in het dubbelspel een 2e plaats.

Bij het Gerrit Bos open jeugdtoernooi in Hengelo op zondag 22 oktober was Mels opnieuw op dreef met twee 2e plaatsen in het enkelspel ME U17 en het dubbelspel MD U17. Jessica had helemaal een topdag door eerste te worden in het enkelspel VE U17 als het dubbelspel VD U17.

Knap gespeeld allemaal !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s