Mooie start voor BSON-ers in 2018

Het jaar 2018 is voor een aantal bij de BSON trainende spelers prima gestart bij het nieuwjaarstoernooi van BC Flits in Wierden.

Jessica en Mees wonnen bij het jeugdtoernooi op 6/1-2018 beiden het enkelspel-toernooi in de U17-klasse. Mels werd daarbij 3e. Jessica en Mees deden die prestatie in het dubbelspel nog eens dunnetjes over door met hun partner ook het dubbelspel U17 te winnen. Mels werd daarbij eervol 2e.

Bij het seniorentoernooi van BC Flits op 7/1/2018 behaalde Jessica opnieuw de 1e prijs in het enkelspel, nu in de DE-D-klasse. Amanda deed het ook uitstekend: ze won in het enkelspel de DE-C-klasse, waar Esmee knap de 3e plaats behaalde. Maurice speelde een sterk enkelspel-toernooi in de HE-C-klasse, maar verloor nipt in de halve finale. Tenslotte haalden bij de dames Romy, Esmee en Jessica nog verdienstelijke 3e plaatsen in het dubbelspel.

In hetzelfde weekend speelde Esmeralda het start-best toernooi in het Brabantse Best. In een goed bezet toernooi behaalde ze in de U15-klasse in het enkelspel een knappe  finaleplaats die helaas verloren ging.

Allen gefeliciteerd met deze mooie prestaties !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s