Dubbelslag voor Esmeralda bij junior master toernooi in Tegelen

Afgelopen weekend werd het junior master toernooi circuit vervolgd met het toernooi bij BC Olympia in het Limburgse Tegelen. Namens de BSON namen Jonathan, Jasper en Esmeralda deel aan het toernooi. Jasper verloor helaas zijn enkelspel in 3 games en had vervolgens in het dubbelspel de pech om tegen Jonathan te moeten spelen. Dat werd overigens een zeer spannende wedstrijd die uiteindelijk in de 3e game met 23-21 door Jonathan (en David) werd gewonnen. Uiteindelijk wonnen ze ook de finale in het dubbelspel U15, ook nu weer in 3 spannende sets. Knappe prestatie! In het enkelspel was Jonathan minder gelukkig en kwam hij bij z’n wedstrijd net te kort: 19-21 17-21.

Esmeralda won in de U11 bij haar enkelspel eenvoudig haar poulewedstrijden. De finale op zondag was een stuk lastiger. In beide games stond ze lang achter, maar kwam ze knap terug in de wedstrijd om vervolgens door te drukken: 21-18 22-20. Helaas in het dubbelspel maar 2 wedstrijden, maar samen met Meare werd de 1e wedstrijd eenvoudig gewonnen van 2 meisjes van de plaatselijke vereniging. De 2e wedstrijd was veel spannender. Na de 1e gewonnen game werd de 2e game een slijtageslag die uiteindelijk met 30-28 in het voordeel van Esmeralda en Meare beslist werd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s